Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

Ferjáncz Csillag vagyok, amatőr cukrász. Hogy hol is kezdődött mindez és hogyan lyukadtam ki pont a sütésnél. Már magam sem tudom. Sok minden akartam lenni, a tanártól a csillagászig, a könyvírótól a színészig... De amikor először tettem be úgy a lábam a konyhába, hogy márpedig én egyedül sütni fogok, jegyzem meg lehettem vagy 13-14 éves, akkor jöttem rá, milyen csodás elfoglaltság. Megtanulni az alapból felépíteni valami olyat, ami másoknak is örömet okoz, és ami a legfontosabb, kikapcsol és élvezem.

Nem azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy megmutassam, milyen profi vagyok. Nem. Én is folyamatosan tanulok, ezen az oldalon olyan recepteket találtok, amiket hosszú keresgélés és kísérletezgetés útján sikerült olyanra megalkotni, ami nekem eddig a legjobb eredményeket hozta. Az e-mail címen sutivilag@irj.hu-ra nagy szeretettel várom a hozzászólásokat, saját recepteket és ötleteket.

Ne feledd, mindig van hova fejlődni, és ha soha nem merted a kezedbe venni főzés céljára a fakanalat :) ne aggódj, segítek, hiszen főzni, sütni mindenki tud, csak a teljesítmény változó!

Sok sikert és vidám, pihentető sütést kívánok!

Szeretettel: Csillag